;"> valign="top" width="100">

Gjensidige forsikring

Med Norges mest kjøpte bilforsikring får du rask bonusopptjening, maks 10 % bonustap ved skade, en av markedets beste leiebildekninger og veihjelp når du trenger det. valign="top" width="100">

Codan Forsikring

Codan Forsikring, et forsikringsselskap som tilbyr forsikring til både privatpersoner og bedrifter. Sjekk pris på forsikringen du ønsker. valign="top" width="100">

Enter Forsikring

Enter er et lite selskap hvor hver eneste kunde blir mer betydningsfull enn i store selskap. Kunden skal alltid være i fokus!

Hos Enter Forsikring  møtes man av 100 entusiastiske og dyktige mennesker som gleder seg til å ta vare på deg og eiendelene dine.

Enter vil sette alt inn på at det ikke er mangler ved forsikringene dine og gi deg rask og riktig hjelp når skaden har skjedd.

Enter samarbeider tett med bilbransjen og dette er grunnen til at du må ha kjøpt en bilforsikring hos en av forhandlerne vi har avtale med for å være kunde.


 

valign="top" width="100">

Norsk Prol AS

Norsk Prol AS ble etablert i 1986 og er storleverandør av kjemisktekniske produkter til alle typer industri, servicenæringer, offentlige etater, offshore, m.m.

Prol fabrikk, som ble etablert i 1909, forsker og produserer petrokjemiske og syntetiske vedlikeholdsprodukter, olje- og smøremidler som tilfredsstiller de strengeste krav.

Norsk Prol AS er importør av Meguiars fra USA, som produserer og markedfører alt innen bilpleieprodukter . Meguiars ble etablert i 1901 og er i dag representert i de fleste land. De har nært samarbeid med bil- og lakkprodusenter, og er markedsledere i flere land.

valign="top" width="100">

Bilpleiekongen

Bilpleiekongen skal formidle kunnskap, forståelse og interesse for bilpleie. Målet for Bilpleiekongen er å treffe nye målgrupper og øke interesse for bilpleie som en rekreasjon, fremfor et nødvendig onde.

Ved å vise riktige metoder og riktige produkter, vil vi bevise at dette er en mye lettere jobb, enn mange tror. valign="top" width="100">

Ringerike Bilspa

Ringerike Bilspa leverer profesjonell bilpleie med høy kvalitet - Fornøyde kunder er den beste reklame!



valign="top" width="100">
Prestmarken Bilservice AS - Samme service, reparasjon og garanti som på merkeverksted!

Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold. Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkevareverkstedets. valign="top" width="100">
Storgaten Bil AS - Ditt lokale bilverksted i Hønefoss. Med kvalitet og kundevennlighet i fokus. Vi utfører service og reparasjoner etter bilprodusentens retningslinjer.

SjekkPunkt Bilverkstedene følger forretningsvilkårene som bilbransjen har inngått i samarbeid med NAF, KNA og Forbrukermyndighetene.
SjekkPunkt bidrar til at verkstedene oppfyller alle krav til profesjonell verksteddrift og tilbyr lokale bileeiere et fullverdig, konkurransedyktig verkstedtilbud av høy kvalitet. valign="top" width="100">
Tyrifjord Bil AS - Vi reparerer person- og varebiler av alle merker og under 3,5 tonn. Du får 3 års garanti på deler og 2 år på jobben.

Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere. 

Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid og 1 års mobilitetsgaranti inngår etter visse kriterier.



valign="top" width="100">

Kolberg Caspary

Kolberg Caspary Lautom AS (KCL) er en av landets ledende importører innen flere bransjer og markeder. Vi er stolte av at vårt selskap er helnorsk og privat eiet. Vi er fremgangsrike i konkurransenintensive markeder som i all hovedsak er drevet av større aktører på utenlandske hender.