;">

Autoconsult har gode avtaler med en rekke av de største aktørene innen dekk og felger.

Med flere forskjellige leverandører kan vi skaffe akkurat den kombinasjonen du ønsker til din bil.

Vi har som målsetting at vi skal levere det kunden ønsker til konkurransedyktige priser.

Vi leverer dekk og felger fra bla:

valign="top" width="100">
Starco Norge AS har et av Norges største utvalg av felger - med kjente merker som AEZ, AluTEC, Dezent, DotZ, GMP, Xtreme og STW.

Starco Norge kan skilte med et enormt bredt sortiment av dekk - fra det minste trillebårhjul til store anleggsdekk. I dekksortimentet finner du bla. Yokohama, Kumho, Nankang, Continental, Gislaved, Triangle, Alliance og Dunlop (MC). valign="top" width="100">
Norgesdekk- DET DU VIL HA, NÅR DU TRENGER DET. Norges bredeste utvalg av dekk og felger til personbiler, lastebiler og landbrukskjøretøyer.

Vi fører dekkmerkene Michelin, Vredestein, Nokian, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Gislaved, Continental, Federal, Falken, Sailun, Minerva og enda flere.

På felgsiden leverer vi blant annet OZ, MSW, Sparco, Vertini, Sento, Trinity, Autec, Zennen, ProLine og den nye PH Edition II serien.

Utvalget av felger som passer din bil finner du på Felgvisning.no valign="top" width="100">
Spesialfelger- Det startet som Martins Agenturer AS i 1980, og vi er i dag en av de eldste og den største uavhengige felgleverandøren i Norge. Vi har siden 2012 vært en del av Specialfälgar som gjør oss til Nordens største felggrossist med over 600.000 solgte felger. I januar 2018 endret vi navn til Spesialfelger AS.

Vårt felgprogram plukker vi samvittighetsfullt fra produsenter som:

Advanti, ATS, Ballistic, BM Wheels, Breyton, Image, Incubus og Nitro

I tillegg har vi, som den eneste felgimportør i Norge, en maskinpark som setter oss i stand til å
modifisere/tilpasse felger etter behov.

valign="top" width="100">
Dekk1 er en norsk, frittstående, uavhengig dekk-kjede. Vi skal selge kvalitetsdekk og -felger av kjente og ledende merker. Dekk1 skal være en faghandel kjede, og skal differensiere seg i markedet ved fagkunnskap, vareutvalg, service og profil.

Oversikt dekksegmentering: Mastersteel, Vredestein, Maxxis, Pirelli, Nokian, Continental, Michelin og Goodyear.

Vårt mål er å være Norges største og ledende uavhengige dekk-kjede. valign="top" width="100">

RingDekk AS er en lokal og personlig dekkbutikk med fokus på service, kvalitet, fagkunnskap, tilgjengelighet og riktige priser. Vi har til enhver tid mange tusen dekk og felg på lager. Vi kjøper stort for å gi deg de beste prisene. Vi er på kort tid blitt en av Buskeruds største dekkbutikker til personbiler.

valign="top" width="100">

Gummi Centralen AS ble etablert i 1972 og er den norske importøren av Pirelli og Maxxis dekk til personbil, varebil, SUV, motorsykkel, ATV, last og buss.